Përshkrimi

Hartimi i planit të përgjithshëm vendor për Komunat F.Kuqe, Ze- jmen, Kolsh, Milot dhe Shënkoll.

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Qarku Lezhë

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.