Përshkrimi

Hartimi i Planeve të Detajuara Vendore për Njësitë Administrative Divjakë, Grabian, Remas dhe Terbuf sipas përcaktimeve të PPV-ës së Bashkisë Divjakë

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Bashkia Divjake

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.