Përshkrimi

Hartimi i planeve të përgjithshme vendore për bashkitë Fushë Arrëz, Has, Bulqizë.

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.