Përshkrimi

Supervizor për ndërtim dhe rikonstruksion objektesh për Komisariatin NSH 712 Tiranë

 

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Drejtoria e Pergjithshme e Policise

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.