Përshkrimi

Mbikëqyrja e punimeve për dy objektet e ndërtimit të linjave 110kv Uznovë – Corovodë së bashku me një dalje 110kv në N/ St Uznovë

Ndërtim – Montim linje 110 kv Pershkopi – Lapaj së bashku me dy daljet 110kv të N/ St.Peshkopi dhe N/St. Lapaj.

Detaje mbi projektin

Klienti:

OST

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.