Përshkrimi

Supervizimi për ndertimin dhe rikonstruksionin e objekteve për Komisariatin Special Renea, Lot 1, Lot 2, Lot 3

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.