Përshkrimi

Supervizim punimesh, riveshje dhe sistemim asfaltim rruga Elbasan – Banjë, Loti 3

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Autoriteti Rrugor Shqiptar

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.