Përshkrimi

Studim projektim masa inxhinierike në aksin Vlorë – Sarandë dhe Fier – Ballsh – Tepelenë

Studime Gjeoteknike
Konsulencë
Shpime Gjeologjike dhe Hidrologjike

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Autoriteti Rrugor Shqiptar

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.