Përshkrimi

Plotësimi i ByPass Shkodër si pjesë e korridorit Veri – Jug dhe lidhja me qytetin

Studim projektim Plotësimi i By Pass Shkodër si pjesë e korridorit Veri – Jug dhe lidhja me qytetin

Detaje mbi projektin

Klienti:

Autoriteti Rrugor Shqiptar

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.