Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

GJEOKONSULT & CO

Shoqëria “GJEOKONSULT & CO” është e licensuar nga MINISTRIA E INSFRASTRUKTURËS DHE ENERGJISË:

 

1- PËR MBIKËQYRJE DHE KOLAUDIM PUNIMESH ZBATIMI

2- NË PROJEKTIM

3- PËR VLERËSIM TË PASURIVE TË PALUAJTSHME

 

Eshtë e pajisur me Licensë në:

 

  • Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me burimet minerare, hidrokarbure dhe energjitike
  • Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me burimet mjedisore bazë – Shpues profesionist në ujë
  • Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale lidhur me ndikimin në mjedis- Auditim mjedisor dhe vleresim i ndikimit në mjedis
  • Shërbime ekspertize dhe/ose profesionale të mbrojtjes civile – Studimi dhe pergatitja e projekteve mbi masat e mbrojtjes nga zjarri të ndertesave të cdo lloji