Përshkrimi

Studim Gjeologjik në shelfin detar

Studim Gjeologjik Kalaja e Turrës

Studime Gjeoteknike
Konsulencë
Shpime Gjeologjike dhe Hidrologjike

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Finsec Port Sh.a

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.