Përshkrimi

Objekti: “Studim-Projektim aksi Cërrik–Belsh”

  • Studime Gjeoteknike
  • Konsulencë
  • Shpime Gjeologjike dhe Hidrologjike

Detaje mbi projektin

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.