Përshkrimi

Ndjekja dhe zbatimi i punimeve topografike të objektit “Hygeia Hospital” për firmen Terna S.P.A

Detaje mbi projektin

Klienti:

Terna S.P.A

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.