Përshkrimi

Ndërtimi i rrjetit mbështetës Gjeodezik dhe punimet topografike për ndërtimin e digës dhe tunelit në funksion të ndërtimit te HEC Lumzi

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

M.C.Inerte

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.