Përshkrimi

Mbikqyrja e punimeve me objekt “Rikonstruksioni i shëtitores Josif Budo dhe lulishtes Indrit Cara”.

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Bashkia Kavajë

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.