Përshkrimi

Mbikëqyrje punimesh, Sistemim dhe asfaltim rruga Kukës – Krume, Loti I

Kategoria: C1 (Nacionale)

Gjatësia: 5.960 km

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

ARRSH (Auto- riteti Rrugor Shqiptar)

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.