Përshkrimi

Kontratë Shërbimi -Projektimi, objekti: “Studim Projektim i disa objekteve të infrastrukturës rrugore në qytetin e Tiranës për vitin 2013”.

Loti i 10-të: “Studim Projektim,për objektin: “Rikonstruksioni i infrastrukturës rrugore të bllokut nr.2, i cili kufizohet nga rrugët “Marubi – Shinat e Trenit – “Gjergj Legisi “ – ”Allaman Dervishi” dhe “Feti Xhani”, njësia bashkiake, nr.11.

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Bashkia Tiranë

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.