Përshkrimi

Studim, Projektim

Projekt zbatimi i sheshit Publik dhe godina shërbimi institucional pranë Mauzoleumit të Dëshmorëve” Durrës

 

Detaje mbi projektin

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.