Përshkrimi

Preventiva Zbatimi për Rikonstruksionin e Ambulancave dhe Qendrave Shëndetësore në Qarkun e Tiranës

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Ministria e Shëndetësisë

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.