Përshkrimi

Nderhyrje përforcuese dhe rehabilitimi i 12 objekteve në bashkinë Tiranë, Lezhë, Kavaje, Mirditë

Objekte:

 1. Galeria Kombëtare e Arteve
 2. Muzeu Historik Kombëtar
 3. Biblioteka Kombëtare
 4. Muzeu Gjergj Kastriot Skëndërbeu, Krujë.
 5. Muzeu Kombëtar i Përgjimeve Sekrete, Shtëpia me Gjethe.
 6. Muzeu Etnografik Krujë
 7. Muzeu Etnografik Lezhë
 8. Muzeu Etnografik Kavajë
 9. Banesa e Preng Lleshit
 10. Organizata Bashkimi
 11. Banesa Ahmet Cuni
 12. Banesa Tefta Tashko

 

Detaje mbi projektin

Klienti:

Instituti Kombëtar i Trashëgimisë Kulturore (IKTK)

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.