Përshkrimi

Hartimi i projekteve të reja dhe rikonstruksionin e 246 objekteve të ambulancave në qarkun e Tiranës

Detaje mbi projektin

Klienti:

Ministria a Shëndetësisë

Shoqëria:

Gjeokonsult & CO
This site is registered on wpml.org as a development site.